Contact Us:

If you have any questions please feel free to get in touch with us and discuss your requirements with our team of experts.

01474612000

07799517773

Avenues Wellbeing Step by Step, 327 Broadway, Bexleyheath, DA6 8DT.

Follow us on social media to stay connected.
Top

Blog

Degene die me niet wilde

Degene die me niet wilde

Het leven gooit soms dergelijke vreemde situaties die je niet weet hoe ik moet reageren: om te lachen of boos te zijn, streven naar het gebeurde of het oversteken van het geheugen, het is moeilijk om na te denken over wraak of gewoon spijt van de persoon ..

Het begin was als normale mensen. Ik ben achttien, een eerstejaars student van een fatsoenlijke universiteit met goede externe gegevens, “kennis van het leven”, zonder wind in het hoofd en het donkere verleden. Hij is een beetje meer, en niet helemaal, natuurlijk, wat nodig is voor de verwendige mannelijke aandacht van het meisje: hij is ongeweken, hij achtervolgt na mode niet en weet niet hoe hij zijn gevoelens moet verbergen.

We gingen naar de bioscoop, sildenafil kopen bezoeken en gewoon op straat, wissel

onze vergaderingen af ​​met meer “volwassenen” Randevo, waar een zelfverzekerde jonge man niet in een woord in zijn zak klimte en niet van mijn grappen scheen. Waarom steunde ik deze relaties nog steeds, omdat veel van de jongens zoals hij geen re-auditorium ontvingen en de telefoon hebben gebroken? Overweeg mijn coquetry niet overbodig, maar een jong mooi meisje is anders niet gebeurt. In achttien jaar lijkt het leven wolloos en mannen zijn hetzelfde. Hoogstwaarschijnlijk vleide me, dat ik zo’n oprechte interesse heb veroorzaakt, en niet alleen als een vrouw, maar ook als een persoon.

Toen accepteerde ik hoe de juiste eerbied voor me, niet wetend hoe het niet gemakkelijk zal zijn om te passen in het ideaal van zuiverheid en onmogelijkheid, die koppig zal concurreren met mijn geometrische progressie van passie.

Maar dit is drie jaar later. In de tussentijd zou iedereen die voor de romantiek vat kunnen jaloemen. Een van zijn talenten was dat hij erin slaagde, nooit bloemen aan de bloemen te geven, onmerkbaar om mijn hoofd te draaien, zelfs op het derde jaar van onze intellectuele platonische communicatie. Als je denkt, is het belangrijkste niet “dat”, maar “hoe”, zo onmerkbaar voor mezelf raakte ik gewend aan niet-standaarddata met filosofische gesprekken over de betekenis van het leven en vol (!) Geen geslacht. Ik heb niets ongewoons opgemerkt voor de eerste twee jaar: we zagen niet elke

dag, en de aard van onze relatie heeft loyaliteit niet verplicht. Maar plotseling gebeurde er een onaangenaam verhaal met me onder de stad N, waar ik rustte. Alles aangespoeld, maar op de volgende datum, voelde dat hij oprecht bezorgd was om mij, gaf ik mezelf op dat het leuk zou zijn als we kussen. En hier besefte ik me eindelijk dat hij de hele tijd nooit zoiets had en niet probeerde te ondernemen! Nu, toen mijn aandacht alleen bij hem was gericht, begon ik vatbaar voor analytische activiteiten te zoeken naar de oorzaak van deze weglating.

In het feit dat hij leuk vond, twijfel het stom: slechts voor een uur om de telefoon te nemen, omdat hij al bij de ingangsdeur is: “Je bent druk geweest, dus ik besloot om te gaan …” Gebrek aan een geschikte omgeving? Verdwijnt. Won in Backgammon onder romantische avond-nachtcomposities, ik kon ‘s ochtends alleen naar huis gaan.

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*